Tennis

De actieve houding van onze vereniging zorgt ervoor dat we samen met de inzet van een grote groep vrijwilligers vele activiteiten kunnen neerzetten. Ook is er een grote belangstelling voor het spelen in de KNLTB voor- en najaars competities. Dit alles zorgt ervoor dat onze vereniging een bloeiende vereniging is.  

Clubavond

Alle leden kunnen meedoen aan de clubavond. Je speelt deze avond, vanaf 19:30, met verschillende partners en kunt daarom gerust alleen op de clubavond verschijnen. Tijdens de clubavond staat gezelligheid voorop.

Op de kalender van de website kun je zien wanneer de clubavonden worden gehouden.

Competitie

Natuurlijk kan je bij TSO ook competitie spelen. Via de mail ontvang je de uitnodiging om je hiervoor in te schrijven. Dit kan alleen of met een partner/team. Met vragen over de competitie kun je terecht bij de verenigings competitie leider. Leden die competitie spelen worden verplicht tot een of twee keer per jaar kantinedienst.

Feanster Toernooi

In de eerste week van de zomervakantie organiseert TSO het alombekende 'Feanster Toernooi'. Binnen de regio gezien als 1 van de gezelligste toernooien die er bestaat! In deze week binden meer dan 180 deelnemers de strijd met elkaar aan. 

 

Ben je ondertussen enthousiast geworden? Klik dan HIER om naar het inschrijfformulier te gaan. 

 

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 512 363 860

Tennis- & Padelvereniging Surhuisterveen

Blauknopke 2-4
9231 Surhuisterveen

KVK-nummer

40000251