Tennis

Tennisvereniging TSO is een financieel gezonde en een voor iedereen toegankelijke tennisvereniging. Het recreatieve tennis staat voorop maar ook het uitoefenen van prestatietennis is mogelijk.

We zijn in het bezit van een zeer goed onderhouden tenniscomplex met 5 tennisbanen, een gezellige kantine, keurige kleedkamers en een prachtig overdekt terras.

Mede dankzij de inzet van een grote groep vrijwilligers is onze vereniging een bloeiende vereniging

Kortom we hebben het als vereniging goed voor elkaar. Maar we laten niet iedereen genieten van de mogelijkheden die ons mooie complex biedt.

Begin 2017 is daarom binnen het bestuur het gedachtegoed ontstaan om onze vereniging open te stellen voor andere doelgroepen. Waarbij de kernbegrippen:
sportiviteit, samenwerken, sociaal, ontspannend, tolerant en gezelligheid
voor onze tennisvereniging belangrijke kernwaarden zijn en blijven.

Het is belangrijk dat de 250 leden van onze tennisvereniging onze club ervaren als een ontmoetingsplaats waar iedereen zich thuis voelt.

Wij vinden dat onze vereniging tot taak heeft om een maatschappelijke rol te vervullen en te blijven vervullen binnen de gemeente Achtkarspelen. Daarom heeft het bestuur samen met de leden besloten om ons park een “open” karakter te geven.

Daarnaast vinden wij dat wij een belangrijke rol hebben om onder anderen senioren in beweging te krijgen. Niet alleen omdat bewegen gezond is maar ook om een sociaal isolement te voorkomen. 

Een onderdeel van onze maatschappelijke rol is ook het verduurzamen van ons tennispark. Als tennisvereniging hebben wij het afgelopen jaar geïnvesteerd in de aanschaf van zonnepanelen en een zonneboiler. Deels om kosten te besparen maar ook met name om ervoor te zorgen dat we samen zorgen voor een duurzamere wereld.

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 512 363 860

Tennis- & Padelvereniging Surhuisterveen

Blauknopke 2-4
9231 Surhuisterveen