Dagjournaal Finale weekend

Vrijdag 22 en Zaterdag 23 Juli stonden in het teken van de grande finales met als hoogtepunt natuurlijk de barbeque op de vrijdagavond die muzikaal werd opgeluisterd door Android DJ's, Events & More.
 
Wat een topavond werd het die vrijdag. Veel publiek, prachtige wedstrijden en voor sommigen een 'zware' day-after.
 
Omdat zowel de vrijdagavond als de zaterdag in het teken stonden van de finale-wedstrijden dit keer geen verslag in dit journaal maar een verwijzing naar de interviews die zijn gedaan met alle prijswinnaars
 
Wel wil ik nog even ingaan op een 2-tal zaken die we dit jaar geprobeerd hebben te introduceren in ons toernooi.
 
Het 1e was de opzet om alle finale-wedstrijden op de vrijdagavond te plannen zodat de zaterdag zou komen te vervallen en gebruikt kon worden als reserve-dag.
Helaas bleek dit door het enorme aantal deelnemers, nog nooit eerder hadden zich zoveel deelnemers (186) voor ons toernooi ingeschreven, bijna onmogelijk. Maar toch ziet de TC nog mogelijkheden om dit voor de eerstvolgende editie alsnog te realiseren maar daarvoor moeten we even de evaluatie van dit toernooi afwachten.
 
Het 2e punt betreft meer deelnemers in de categorien 3 en 4 zien te krijgen. Voor het eerst dit jaar hebben we de 3 categorie toegevoegd aan ons toernooi en dit bleek met name een grote publiekstrekker te zijn. Maar we denken dat hier nog meer te 'winnen' valt en hebben geleerd van de eerste ervaringen om dergelijke spelers op ons toernooi te krijgen. Dit gaat dus zeker een vervolg krijgen zonder dat dit ten koste gaat van de overige categorien en wat nog belangrijker is de gezellige en sportieve sfeer die ons toernooi zo kenmerkt volgens alle deelnemers (jajaja, en deelneemsters).
 
Nogmaals voor een verslag van de gespeelde finales verwijs ik jullie naar de videos op onze facebook pagina en onze website.
 
Tenslotte natuurlijk nog een paar woorden voor onze vrijwilligers zonder wie dit fantastische toernooi noet mogelijk is te organiseren. Jullie inzet was weer de reden dat we kunnen terugkijken op een geweldige week.
 
Hieronder nog een paar links naar de uitslagen, standen en finalewedstrijden:
 
Dat was het voor 2022. Bedankt allemaal voor jullie deelname, sportiviteit en gezelligheid. Het was weer plezier door sport….
logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 512 363 860

Tennis- & Padelvereniging Surhuisterveen

Blauknopke 2-4
9231 Surhuisterveen

KVK-nummer

40000251