Lid worden? ...en kosten

Informatie lidmaatschap

Informatie aspirantleden

Aanmelden

Aanmelden als lid kan via dit online inschrijfformulier.  Als lid van TSO ontvang je via de KNLTB.club app een digitaal pasje met je persoonlijke gegevens. Via de mail en nieuwsberichten in de KNLTB app word je regelmatig op de hoogte gehouden van activiteiten binnen de vereniging.

Een lidmaatschap geldt steeds voor een heel kalenderjaar en beëindiging dient voor 1 november van het betreffende jaar te worden aangegeven aan: [email protected]

Lidmaatschappen

Regulier Senior / Junior lidmaatschap TSO

 

Een Senior TSO lidmaatschap en een Junior TSO lidmaatschap (Alles-in-1-pakket) geldt voor het gehele kalenderjaar (1 januari t/m 31 december).

Met het lidmaatschap kun je het gehele jaar gebruik maken van de tennis- en padelbanen, kun je meedoen aan activiteiten zoals de toss, clubkampioenschappen en competities.

 

Mocht je als senior tennis en/of padel lessen willen volgen, dan betaal je additioneel het lesserstarief.

 

Voor junioren geldt dat zij een Alles-in-1 pakket hebben. In dit pakket zitten de tennislessen, het lidmaatschap van de vereniging, het gebruik van de tennisbanen, contributieafdracht aan de KNLTB, het spelen van competitiewedstrijden, gratis deelname aan activiteiten van de jeugdcommissie en de bijdrage voor de wedstrijdballen bij deelname aan competitie.

 

Het contributiebedrag is altijd automatische incasso en het lidmaatschap wordt ieder jaar automatisch verlengd.

 

Tarieven lidmaatschap: senioren € 10,- per maand, junioren € 25,- per maand.

Het senior lidmaatschap zal per 1 januari 2025 € 11,- per maand bedragen (instemming leden op de algemene ledenvergadering 20 maart 2024).

 

Handig om te weten: Je bent senior in het kalenderjaar dat je 18 wordt.

Daarnaast betaal je in het jaar dat je lid wordt pas contributie vanaf het moment dat je lid wordt, dus niet voor dat gehele jaar. 

 

Vragen over het lidmaatschap? Mail deze dan naar [email protected].

 

Senior proeflidmaatschap zonder lessen

 

Wil je kijken of tennis/padel iets voor je is, maar wil je niet lessen? Meld je dan aan voor het Senior TSO lidmaatschap. Je hebt dan een 'proeftijd' van 3 maanden. Dit betekent dat je het lidmaatschap op kunt zeggen binnen die 3 maanden of anders voor 1 november. Je moet dus zelf binnen de 3 maanden opzeggen.

De contributie is € 10,- per maand voor senioren.

 

Maak Kennis met Tennis & Probeer Padel - senioren

 

Wil je kennis maken met TSO en de tennis- of padelsport en wil je ook les volgen? Dan kun je gebruik maken van Maak Kennis met Tennis of Probeer Padel.

 

Voor tennis bestaat dit lidmaatschap voor senioren uit 7 tennislessen, 3 maanden lidmaatschap, gebruik van de tennis- en padelbanen en deelname aan georganiseerde activiteiten. Dit alles voor slechts € 70,-.

 

Voor Probeer Padel bestaat dit lidmaatschap voor senioren uit 12 padellessen, 3 maanden lidmaatschap, gebruik van de tennis- en padelbanen en deelname aan georganiseerde activiteiten. Dit alles voor € 145,-.

 

Let op: Je wordt na 3 maanden regulier lid tenzij je opzegt via [email protected]

 

 

Maak Kennis met Tennis - junioren

mei, juni en juli 2024

 

Voor de junioren bestaat het MKMT lidmaatschap uit 3 maanden lidmaatschap met de bijbehorende lessen (1 of 2 per week) in deze maanden, gebruik van de tennis- en padelbanen en deelname aan georganiseerde activiteiten zoals toernooitjes en activiteiten jeugdcommissie. Normaal gesproken € 75 (met 1 les per week), nu € 50!

 

Zijn de tennislessen al begonnen? Meld je gerust aan en neem contact op met één van onze trainers ([email protected]). 

 

Let op: Je wordt na 3 maanden regulier lid tenzij je opzegt via [email protected]. Na 3 maanden ben je Senior of Junior TSO lid. 

 

Sleutel clubgebouw

Leden kunnen na contante betaling van een borgbedrag van € 5,00 een sleutel ontvangen van het toegangshek en het clubgebouw. De sleutel kun je aanvragen bij de ledenadministratrice via [email protected]

Gebruik van de tennisbanen

Na elke wedstrijd moet de baan worden gesleept met de sleepnetten. Het 'afhangen' van de banen gebeurt via de KNLTB app.

Clubavond

Alle leden kunnen meedoen aan de clubavond. Je speelt deze avond, vanaf 19:30, met verschillende partners en kunt daarom gerust alleen op de clubavond verschijnen. Tijdens de clubavond staat gezelligheid voorop.

Op de kalender van de website kun je zien wanneer de clubavonden worden gehouden.

Competitie

Natuurlijk kan je bij TSO ook competitie spelen. Via de mail ontvang je de uitnodiging om je hiervoor in te schrijven. Dit kan alleen of met een partner/team. Met vragen over de competitie kun je terecht bij de verenigings competitie leider. Leden die competitie spelen worden verplicht tot een of twee keer per jaar kantinedienst.

Wij hopen dat jij je snel thuis zult voelen bij TSO.

Teun van der Ploeg (voorzitter)

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 512 363 860

Tennis- & Padelvereniging Surhuisterveen

Blauknopke 2-4
9231 Surhuisterveen

KVK-nummer

40000251