Lid worden? ...en kosten

Informatie lidmaatschap

Informatie aspirantleden

Aanmelden

Aanmelden als lid kan via dit online inschrijfformulier. Als lid van TSO ontvang je via de KNLTB.club app een digitaal pasje met je persoonlijke gegevens. Via de mail word je regelmatig op de hoogte gehouden van activiteiten binnen de vereniging.

Een lidmaatschap geldt steeds voor een heel kalenderjaar en beëindiging dient voor 1 november van het betreffende jaar te worden aangegeven aan: [email protected]

Lidmaatschap kosten

Een lidmaatschap bij TSO geldt voor het gehele kalenderjaar (1 januari t/m 31 december). Nieuw aangemelde leden hebben een 'proeftijd' van 2 maanden. Dit betekent dat je het lidmaatschap op kunt zeggen binnen die 2 maanden of anders voor 1 november.

Het contributiebedrag is altijd automatische incasso en het lidmaatschap wordt ieder jaar automatisch verlengd.

Met het lidmaatschap kun je het gehele jaar gebruik maken van de tennis- en padelbanen, kun je meedoen aan activiteiten zoals de toss, clubkampioenschappen en competities.

Mocht je tennis en/of padel lessen willen volgen, dan betaal je additioneel het lesserstarief. Voor junioren geldt dat zij een Alles-in-1 pakket hebben. In dit pakket zitten de tennislessen, het lidmaatschap van de vereniging, het gebruik van de tennisbanen, contributieafdracht aan de KNLTB, het spelen van competitiewedstrijden, gratis deelname aan activiteiten van de jeugdcommissie en de bijdrage voor de wedstrijdballen bij deelname aan competitie.

Tarieven lidmaatschap: senioren € 10,- per maand, junioren € 25,- per maand.

Handig om te weten: Je bent senior in het kalenderjaar dat je 18 wordt. Dus als je bijvoorbeeld 31 december van dit jaar 18 jaar wordt, dan ben je vanaf 1 januari het volgende jaar senior. Daarnaast betaal je in het jaar dat je lid wordt pas contributie vanaf het moment dat je lid wordt, dus niet voor dat gehele jaar. 

Maak Kennis met Tennis & Probeer Padel

Wil je kennis maken met TSO en de tennis- of padelsport? Dan kun je gebruik maken van Maak Kennis met Tennis of Probeer Padel.

Voor tennis bestaat dit lidmaatschap uit tennislessen (senioren 10 lessen en junioren 10 lessen), 2 maanden lidmaatschap, gebruik van de tennis- en padelbanen en deelname aan georganiseerde activiteiten. Dit alles voor slechts € 70,-.

Vraag bij Sietze Hoekstra ([email protected]) de Probeer Padel mogelijkheden . 

Sleutel clubgebouw

Leden kunnen na contante betaling van een borgbedrag van € 5,00 een sleutel ontvangen van het toegangshek en het clubgebouw. De sleutel kun je aanvragen bij de ledenadministratrice via [email protected]

Gebruik van de tennisbanen

Na elke wedstrijd moet de baan worden gesleept met de sleepnetten. Het 'afhangen' van de banen gebeurt via de KNLTB app.

Clubavond

Alle leden kunnen meedoen aan de clubavond. Je speelt deze avond, vanaf 19:30, met verschillende partners en kunt daarom gerust alleen op de clubavond verschijnen. Tijdens de clubavond staat gezelligheid voorop.

Op de kalender van de website kun je zien wanneer de clubavonden worden gehouden.

 

Competitie

Natuurlijk kan je bij TSO ook competitie spelen. Via de mail ontvang je de uitnodiging om je hiervoor in te schrijven. Dit kan alleen of met een partner/team. Met vragen over de competitie kun je terecht bij de verenigings competitie leider. Leden die competitie spelen worden verplicht tot een of twee keer per jaar kantinedienst.

 

Wij hopen dat jij je snel thuis zult voelen bij TSO.

  

Teun van der Ploeg (voorzitter)

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 512 363 860

Tennis- & Padelvereniging Surhuisterveen

Blauknopke 2-4
9231 Surhuisterveen

KVK-nummer

40000251