Lid worden? ...en kosten

Informatie lidmaatschap

Informatie aspirantleden

Aanmelden

Aanmelden als lid kan via het inschrijfformulier, dit kan online ingevuld en verstuurd worden. Als lid van TSO ontvang je een pasje met je persoonlijke gegevens. Via de mail word je regelmatig op de hoogte gehouden van activiteiten binnen de vereniging.

Een lidmaatschap geldt steeds voor een heel kalenderjaar en beëindiging dient voor 1 november van het betreffende jaar te worden aangegeven aan: [email protected]

 

Sleutel clubgebouw

Leden kunnen na contante betaling van een borgbedrag van € 5,00 een sleutel ontvangen van het toegangshek en het clubgebouw. De sleutel kun je aanvragen bij de ledenadministratrice via [email protected]

 

Gebruik van de tennisbanen

Na elke wedstrijd moet de baan worden gesleept met de sleepnetten. Wanneer alle banen bezet zijn plaats je jouw pasje onder een klok in de hal behorende bij de baan waarop je wilt gaan spelen en meld aan de spelers op die baan dat je “geklokt” hebt. Na een half uur is het jouw beurt om te tennissen.

 

Clubavond

Alle leden kunnen meedoen aan de clubavond. Je speelt deze avond, vanaf 19:30, met verschillende partners en kunt daarom gerust alleen op de clubavond verschijnen. Tijdens de clubavond staat gezelligheid voorop.

Jeugdleden mogen meespelen tot 21.00 uur. Op de kalender van de website kun je zien wanneer de clubavonden worden gehouden.

 

Competitie

Natuurlijk kan je bij TSO ook competitie spelen. Via de mail ontvang je de uitnodiging om je hiervoor in te schrijven. Dit kan alleen of met een partner/team. Met vragen over de competitie kun je terecht bij de verenigings competitie leider. Leden die competitie spelen worden verplicht tot een of twee keer per jaar kantinedienst.

 

Wij hopen dat jij je snel thuis zult voelen bij TSO.

  

Sietze Hoekstra (voorzitter)

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 512 363 860

Tennis- & Padelvereniging Surhuisterveen

Blauknopke 2-4
9231 Surhuisterveen