Padel

Padel bij TSO.  

Sinds 2019 heeft Tennis- en padelvereniging TSO de beschikking over twee prachtige padelbanen. Unieke banen die ook rolstoeltoegankelijk zijn gemaakt.

Momenteel is padel binnen TSO niet meer weg te denken en er is een sterke groei in leden die zich de padelsport eigen willen maken.

TSO kent geen onderscheid in padel- of tennisleden; dat houdt in dat ieder lid naar hartenlust kan padellen en/of tennissen, enige voorwaarde is dat de banen beschikbaar zijn. Ieder lid krijgt een bonds- en een lidmaatschapsnummer en heeft daarmee toegang tot onze TSO Club app, waarmee men banen kan reserveren, maar ook medespelers kan uitnodigen. Men heeft dan direct zicht op wanneer banen beschikbaar zijn.

Kosten van het TSO-lidmaatschap voor senioren is € 10,- per maand; kijk voor aanmelding, jeugdlidmaatschap en overige voorwaarden op: T.S.O. (tsotennis.nl).

Baanhuur:

Alhoewel de banen beschikbaar zijn voor de TSO-leden, kunnen de banen ook gehuurd worden. De hieraan verbonden kosten zijn € 20,- per uur; ook kunnen rackets met ballen worden gehuurd voor € 2,50 per stuk. Huren van banen, ballen en rackets geschied via Meet & Play. Download hiervoor de app KNLTB Meet & Play of ga naar de volgende website: KNLTB Meet & Play | Makkelijk en snel tennissen of padellen bij jou in de buurt (meetandplay.nl)

Padel-toss:

Bij TSO kennen wij meerdere toss momenten waarbij je als lid een potje padel kan komen spelen en kennis kan maken met andere leden. Momenteel zijn dit de toss momenten:

Dinsdagavond vanaf 19.00 uur
Woensdagmorgen vanaf 10.00 uur
Vrijdagmiddag vanaf 13.00 uur
Vrijdagavond vanaf 19.00 uur (indien er geen competitie gespeeld wordt)

Lessen:

Minimaal tweemaal per jaar (voor- en najaar) worden er 10 lessen padel aangeboden, die gegeven worden door onze padel- en tennisleraar Ties Pander. De kosten hiervoor bedragen momenteel €120,- per persoon. Interesse? Stuur even een mail naar [email protected].

Competitie:

Ook wordt er competitie gespeeld binnen TSO. Er is een winter-, voorjaars-, zomer-, en najaarscompetitie. Informatie over de inschrijving ontvangen de leden per mail. Overige informatie kun je vinden op https://www.nlpadel.nl/alles-over-padel/speel-padel/competitie/

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 512 363 860

Tennis- & Padelvereniging Surhuisterveen

Blauknopke 2-4
9231 Surhuisterveen

KVK-nummer

40000251