Padel

Padel bij TSO.  

Sinds 2019 heeft Tennis & Padelvereniging TSO te de beschikking over twee prachtige padelbanen. Unieke banen die ook rolstoeltoegankelijk zijn gemaakt.

Momenteel is padel binnen TSO niet meer weg te denken en er is een sterke groei in leden die zich de padelsport eigen willen maken.

Tso kent geen onderscheid in padel- of tennisleden; dat houdt in dat ieder lid naar hartenlust kan padellen, enige voorwaarde is dat de banen beschikbaar zijn. Ieder lid krijgt een bonds- en een lidmaatschapsnummer en heeft daarmee toegang tot onze TSO Club app, waarmee men banen kan reserveren, maar ook medespelers kan uitnodigen. Men heeft dan direct zicht op wanneer banen beschikbaar zijn.

Kosten van het TSO-lidmaatschap voor senioren is € 10.—maand; kijk voor aanmelding, jeugdlidmaatschap en overige voorwaarden elders op deze site.  

Padel-toss:

Bij TSO kennen wij meerdere toss momenten waarbij je als lid een potje padel kan komen spelen en kennis kan maken met andere leden. Momenteel zijn dit de toss momenten:

Dinsdagavond vanaf 19.00uur
Woensdagmorgen vanaf 10.00uur
Vrijdagmiddag vanaf 13.00uur
Vrijdagavond vanaf 19.00uur (indien er geen competitie gespeeld wordt)

Lessen:

Tweemaal per jaar, voor- en najaar, worden er 10 lessen padel aangeboden. De kosten hiervoor bedragen momenteel €117,50. Hiervoor hoef je niet verplicht lid te zijn en er zijn rackets beschikbaar om te gebruiken. De lessen worden gegeven door gedreven en gecertificeerde leraren. Interesse? Stuur even een mail naar [email protected]

Baanhuur:

Alhoewel TSO een tennis & padel vereniging is en de banen beschikbaar zijn voor de TSO-leden, kunnen de banen ook gehuurd worden. De hieraan verbonden kosten zijn € 20,--/ uur; ook kunnen rackets met ballen worden gehuurd voor € 2,50/ stuk/uur. Banen dienen wel vrij te zijn; hiervoor contact op nemen met Sietze Hoekstra via mailadres [email protected].  

Competitie:

Ook wordt er competitie gespeeld binnen TSO. Er is een winter-, voorjaars-, zomer-, en najaarscompetitie. Informatie over de inschrijving ontvangen de leden per mail. Overige informatie kunt u vinden op https://www.nlpadel.nl/alles-over-padel/speel-padel/competitie/

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 512 363 860

Tennis- & Padelvereniging Surhuisterveen

Blauknopke 2-4
9231 Surhuisterveen

KVK-nummer

40000251