Padel

 Padel bij TSO.  

Sinds 2019 heeft Tennis & Padelvereniging TSO te de beschikking over twee prachtige padelbanen. Unieke banen die ook rolstoeltoegankelijk zijn gemaakt.

Momenteel is padel binnen TSO niet meer weg te denken en er is een sterke groei in leden die zich de padelsport eigen willen maken.

Tso kent geen onderscheid in padel- of tennisleden; dat houdt in dat ieder lid naar hartenlust kan padellen, enige voorwaarde is dat de banen beschikbaar zijn. Ieder lid krijgt een bonds- en een lidmaatschapsnummer en heeft daarmee toegang tot onze TSO Club app, waarmee men banen kan reserveren, maar ook medespelers kan uitnodigen. Men heeft dan direct zicht op wanneer banen beschikbaar zijn.

Kosten van het TSO-lidmaatschap voor senioren is € 10.—maand; kijk voor aanmelding, jeugdlidmaatschap en overige voorwaarden elders op deze site.  

Padel-toss:

We kennen diverse toss-momenten, waarbij men samen met andere leden een partijtje kan spelen. Tegelijk maakt men dan ook kennis met diverse medespelers; vaak is de mogelijkheid tot een nazit in de kantine.

Daarnaast kennen we een toss op de woensdagmorgen (van 10 tot 11.30 uur) en op de vrijdagmiddag (van 13 tot 14.30 uur).  

Lessen:

De winterlessen van 2021 zijn met een lesserstoernooi op 11 december afgerond. De lessen worden  vervolgt in maart 2022 na de Open Dag (juiste datum is nog niet bekend).

Leden van TSO kunnen een lespakket volgen, welke 10 lessen van 1 uur omvat. De hieraan verbonden kosten zullen € 110,-- bedragen. Wil je padel proberen neem dan een ProbeerPadel-pakket (voor zowel leden als niet-leden) van 5 lessen voor € 60,--.

Voor startende padellers zijn rackets beschikbaar.  

Baanhuur:

Alhoewel TSO een tennis & padel vereniging is en de banen beschikbaar zijn voor de TSO-leden, kunnen de banen ook gehuurd worden. De hieraan verbonden kosten zijn € 20,--/ uur; ook kunnen rackets met ballen worden gehuurd voor € 2,50/ stuk/uur. Banen dienen wel vrij te zijn; hiervoor contact op nemen met Sietze Hoekstra via mailadres [email protected]  

Wedstrijdpadel:

Het is mogelijk om wedstrijden te spelen in de KNLTB-competitie (zie hiervoor de site van KNLTB.nl) Hier vindt u uitgebreide informatie van mogelijkheden over de landelijke KNLTB-competities. Daarnaast zijn we binnen TSO aan het inventariseren naar de behoefte om regionaal wedstrijden te spelen. Hierover denken we begin 2022 meer duidelijkheid te kunnen geven. 

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 512 363 860

Tennis- & Padelvereniging Surhuisterveen

Blauknopke 2-4
9231 Surhuisterveen

KVK-nummer

40000251