Corona update TSO : We mogen weer!

10 mei 2020

Beste leden van TSO,

 

Goed nieuws! Na de jeugd mogen nu ook volwassenen vanaf 11 mei weer buiten tennissen en padellen.

 

Het kabinet heeft woensdag bekend gemaakt dat vanaf maandag 11 mei buitensporten (niet-contactsporten) zijn toegestaan voor alle leeftijden, onder bepaalde voorwaarden. Hiervoor heeft NOC*NSF in samenwerking met de VSG en sportbonden een algemeen Sportprotocol opgesteld, dat is getoetst en goedgekeurd door het Ministerie van VWS en het RIVM.  Om veilig te kunnen sporten moeten we ons uiteraard houden aan de bekende richtlijnen van het RIVM, anderhalve meter afstand houden en bij klachten thuis blijven

Op basis hiervan heeft de KNLTB specifieke richtlijnen voor tennis en padel opgesteld. Het is belangrijk dat we binnen onze vereniging de sportfaciliteiten gefaseerd opstarten en gecontroleerd de activiteiten uitbreiden. Niet alleen om terugslag in de verspreiding van het coronavirus te voorkomen, maar ook om ons als verenigingen en onze tennisleraar de gelegenheid te geven het goed te organiseren en ons te laten wennen aan tennis en padel in de “anderhalvemetersamenleving”. Want het vraagt nogal wat organisatie en aanpassingsvermogen van ons allemaal.

 

 

Wat betekenen deze aanpassingen concreet voor onze senior leden

Vrij tennissen voor senioren

Tot 1 juni is het vrij spelen voor volwassenen van 19 jaar en ouder alleen toegestaan met 2 spelers en uitsluitend toegestaan door vooraf een baan digitaal te reserveren. De KNLTB heeft sinds dit weekend alle verenigingen de gratis mogelijkheid aangeboden op binnen de KNLTB clubapp gebruik te maken van het online reserveringssysteem. Onze TC heeft ervoor gezorgd dat dit reserveringssysteem vanaf nu ook door al onze leden via de app re gebruiken is. Dus wil je graag de baan op dan is reservering vooraf verplicht.

Toss senioren

Voor de senioren die normaliter op de maandag- en donderdagochtend meedoen aan de toss hebben we al een online reservering in de clubapp gemaakt. De senioren die in deze periode gebruik van de baan willen maken om te enkelen hoeven dus niet apart een reservering te doen. Via de groepsapp van de tossleden volgt nadere informatie.

 

Inhaal themalessen

Onder bepaalde voorwaarden is het toegestaan voor senioren om lessen te volgen. Daarom hebben we besloten dat volgende week ook de inhaal themalessen worden gehouden.  Over hoe we dat gaan doen en hoe de indeling eruit ziet ontvangen jullie op korte termijn nadere informatie.

 

Overige relevante zaken

Onze kantine en de kleedkamers blijven gesloten totdat de RIVM de richtlijnen ook hierin aanpast

Om veilig te kunnen sporten moeten we ons houden aan de bekende richtlijnen van het RIVM, anderhalve meter afstand houden en bij klachten thuis blijven.

 

Bovenstaande aanpassingen gelden in ieder geval tot 1 juni aanstaande.

Mochten er naar aanleiding van deze mail vragen zijn dan horen we dat uiteraard graag. We wensen jullie in ieder geval heel veel tennis-padelplezier toe.

Met vriendelijke groet,

Het bestuur van TSO

Nieuwscategorieën Algemeen


Reacties

avatar
Arjen Veenstra 11-05-2020 15:10

@Simon Broos, ik zie dat het inmiddels gelukt is! @Jelle, Je kan deze downloaden via de appstore of google playstore. Zoeken op "KNLTB Clubapp" en daarna zoeken naar T.S.O. Hierna moet je kiezen voor wachtwoord vergeten en krijg je via de mail een nieuw wachtwoord toegestuurd. Mocht het niet lukken stuur dan een mail naar [email protected] //Arjen

avatar
Simon Broos 11-05-2020 11:20

Ik probeer online te reserveren voor morgen om half twee, de banen zijn rood, maar kan niks aanklikken , hoe verder????

avatar
Jelle Hofman 10-05-2020 14:26

waar kan ik de toss app vinden an tso?

Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen
logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 512 363 860

Tennis- & Padelvereniging Surhuisterveen

Blauknopke 2-4
9231 Surhuisterveen