Informatie lidmaatschap

Informatie aspirantleden

Aanmelden

Aanmelden als lid kan via het inschrijfformulier, dit kan online ingevuld en verstuurd worden. Als lid van TSO ontvang je een pasje met je persoonlijke gegevens. Via de mail word je regelmatig op de hoogte gehouden van activiteiten binnen de vereniging.

Een lidmaatschap geldt steeds voor een heel kalenderjaar en beëindiging dient voor 1 november van het betreffende jaar te worden aangegeven aan: ledenadministratie@tsotennis.nl

 

Sleutel clubgebouw

Leden kunnen na contante betaling van een borgbedrag van € 5,00 een sleutel ontvangen van het toegangshek en het clubgebouw. De sleutel kun je aanvragen bij de ledenadministratrice: Ellen Jorg, Veenderij 26 te Surhuisterveen, tel 0512-364388.

 

Gebruik van de tennisbanen

Na elke wedstrijd moet de baan worden gesleept met de sleepnetten. Wanneer alle banen bezet zijn plaats je jouw pasje onder een klok in de hal behorende bij de baan waarop je wilt gaan spelen en meld aan de spelers op die baan dat je “geklokt” hebt. Na een half uur is het jouw beurt om te tennissen.

 

Mentor voor nieuwe seniorleden

Als je voor het eerst als senior tennisles neemt kan je een mentor toegewezen krijgen. Dit is een lid van de verenging die graag met jou een avondje gaat tennissen. Hij/zij is degene die je wegwijs kan maken binnen de vereniging. Heb je hier belangstelling voor dan kun je contact opnemen met de voorzitter van de technische commissie: Agnes Schuil, tel. 06-15851208.

 

Clubavond

Alle leden kunnen meedoen aan de clubavond. Je speelt deze avond, vanaf 19:30, met verschillende partners en kunt daarom gerust alleen op de clubavond verschijnen. Tijdens de clubavond staat gezelligheid voorop.

Jeugdleden mogen meespelen tot 21.00 uur. Op de kalender van de website kun je zien wanneer de clubavonden worden gehouden.

 

Lessen

Voor tennislessen verwijzen we je naar de tennisleraar: Lars Staal, tel. 06-48130112.

 

Competitie

Natuurlijk kan je bij TSO ook competitie spelen. Via de mail ontvang je de uitnodiging om je hiervoor in te schrijven. Dit kan alleen of met een partner/team. Met vragen over de competitie kun je terecht bij de technische commissie: Henk Geertsma, tel. 06-12549754. Leden die competitie spelen worden verplicht tot een of twee keer per jaar kantinedienst. Aan jeugdleden die voor het eerst competitie gaan spelen worden enkele gratis lessen aangeboden. Informatie hierover kan je krijgen bij de jeugdcommissie: Ivan de Jong, tel. 06-81793723.

 

Website TSO

Voor meer informatie kun je onze website bezoeken: www.tsotennis.nl.

Mail of bel gerust als je vragen hebt.

Wij hopen dat jij je snel thuis zult voelen bij TSO.

  

Sietze Hoekstra (voorzitter)